Wise Fools (Fin, S Afr) - Trashpeze

In Trashpeze zijn drie personages gestrand in het land van afval. Ze worden weggegooid, verlaten en verloren, als alles wat we niet langer willen. Via een vreemde en humoristische absurditeit introduceert Trashpeze explosieve en unieke circustechnieken .

Lumino Artists (Fin,Jp) - Fire show

LUMINO is ambitieus in het creëren van nooit eerder vertoonde vuurshows. Ze gebruiken unieke, zelfontworpen vuuruitrustingen in hun shows, waaronder enorme vuurrekwisieten en speciale effecten. De verrassende Fire Show van LUMINO zal je je nog lang herinneren!

Cie Krak (Be) - Kontrol 

Circusartiest Raphaël reist al jaren de wereld rond met zijn wereldberoemde act ‘Teatro Pantalones’. Raphaël wil vooral dat de dingen precies lopen zoals hij het graag heeft. En als dat niet het geval is, zijn er fijnzinnige oplossingen en een ontwapenende glimlach. Een poëtische clownerievoorstelling.

Hand Some Feet  (Be)

Hands some Feet combineert op speelse wijze hun beheersing van jongleren en koorddansen en vult hun vaardigheden aan met innovatieve acrobatiek, fysiek theater, springtouwen en livemuziek met instrumenten van andere kanten van de wereld. Een vlaag van waanzin, een frisse adem van poëzie, een sprankelende alchemie! 

Kate & Pasi (Fin) - Suhde

Kate & Pasi zijn een acrobatiekduo uit Finland. Ze voeren voet jongleren, spectaculaire hand-tot-hand acrobatiekshows uit voor jong en oud.

Yldor Llach (Sp (cat)) - Sobre Rodes

 'Sobre Rodes' biedt de toeschouwer 40 minuten circus fietsen. Yldor Llach toont acrobatiek op een fiets. Hij laat de toeschouwers keer op keer sprakeloos achter.

La Gallina de Metal (Sp) - La metal Fisica

 La Gallina de Metal is het resultaat van vele jaren werk en onderzoek door combinatie van circustechniek, fysieke behendigheid en de virtuositeit van de circusartiest. 

Espuma Bruma (Arg) - rOdandO

 Maria Celeste Zalloechevarría is Espuma Bruma, een straatcircusartiest gespecialiseerd in koorddansen en gigantische zeepbellen. Geboren in Mar del Plata, Argentinië, studeerde ze af aan de Circo Criollo School-Buenos Aires 

Jahon (Be) - Antonio

 Het publiek is in de tent, alles staat klaar maar Antonio komt niet opdagen. De toneelknecht zal alles moeten redden en neemt zelf de rol van goochelaar voor zijn rekening. 

Guapa (Be) - Wonderland

Parasolletjes die verhaaltjes vertellen voor jong en oud. Sprookjesfiguren houden een oogje in het zeil en doen kleine interacties met bezoekers.