Nationale loterij

 De Nationale Loterij staat voor verantwoord spelplezier. Kies uit ons aanbod trekkingsspellen, krasbiljetten of speel online een van onze e-games. Succes! 

BMW Van den Broeck

De BMW concessie Van den Broeck verwelkomt u in de volledig vernieuwde en uitgebreide concessie te Dilbeek. Van den Broeck Group is officieel concessiehouder van het automerk BMW, BMWi en BMWM

Cast bikes & motors

CastBikes&Motors. Onderhoud, herstellingen en verkoop van Fietsen, E-bikes, racefietsen, mountainbikes en allerlei fietsaccessoires.

Alfasun

 Ga je bouwen of verbouwen? Alfasun adviseert en installeert oplossingen voor energie, verwarming en koeling in je woning of gebouw. 

De Meuter

De Meuter Grondwerken en Afbraakwerken uit Ternat. Experts in grondwerken en afbraakwerken: van afbraak tot verwerking, alles in eigen beheer! 

Eetkroeg Manu

 Eetkroeg Manu, waar gezellig eten en een pintje drinken hand in hand gaan!

Bouwonderneming de greef

Bouwonderneming De Greef is een algemene bouwonderneming uit Ternat met meer dan 50 jaar ervaring in particuliere woningbouw en meergezinswoningen. 

Verbeken Patrick BVBA

 Wij hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van verwarming, sanitair en luchtbehandeling. 

Bandencentrale Verleyzen

Bandenstation Verleyzen Ternat blinkt uit door de service en uitmuntende kwaliteit aan de scherpste prijzen.

Testo NV

 Testo is werldwijd marktleider in de productie en distrubutie van meetinstrumenten en systemen. Professionele meetoplossingen voor bijna elke toepassing. 

Bouwcenter De Marie

 Uw Specialist in Bouwmaterialen, Doe Het Zelf Materiaal, Sierschouwen en Natuursteen, Voor de doe-het-zelver en de professional.

Horta - Van Rossem

Ontdek bij Horta Ternat tuinmeubelen, barbecues, voeding en verzorgingsproducten voor dieren en tuin.

AD Delhaize Ternat

Welkom bij AD Delhaize Ternat. Ontdek alle nieuwigheden, promo's en leuke weetjes van jouw favoriete winkel via volgende link.

ABC drukkerij

 ABC Drukkerij drukt al meer dan 100 jaar alles op papier. Uw drukwerk wordt gedrukt op hoge-rendementsmachines die de grootste opdrachten aan kunnen of op onze digitale drukpersen voor kleine oplages. Na het drukken volgt de gewenste afwerking.

Sponsor StraPatZen

Interesse om StraPatZen Ternat te steunen? Contacteer ons voor de mogelijkheden via strapatzen@gmail.com